Förbjuden frukt?

Jag måstemåste skriva färdigt en tenta innan måndag och jag kommer fan ingen vart... Den är lång och seg och omständlig och litteraturen innehåller långa, krångliga, engelska meningar som vid översättning bara blir ännu konstigare. Och inte nog med det, jag kommer antagligen att missa en hel dag eftersom jag har nåt PR-jippo jag lovade bort mig i ett ogenomtänkt ögonblick.

Det är lite synd om mig. Men i helgen, då ska det banne mig skrivas klart en hemtenta om chambrifolkets liv och leverne och deras förhållande till pengar med Simmels teorier som jämförelse.

Vi (jag och den däringa karln jag bor ihop med) har dessutom slutat äta godis och skräpmat (på vardagarna. Vi lever numera för lördagar) och har börjat träna tillsammans. Det är lite spännande. Och tråkigt nu när man inte har annat att tröstäta än äpplen nu i tentaperioden. Ikväll hade vi sånt sockersug att vi öppet diskuterade hur mycket vi ville ha chokladmousse och vispgrädde. Men vi är ståndaktiga! Yeah!


TentaångestKommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad duktiga ni är! *beundrar* Är nog lättare om man är två så man kan bevaka varandra lite oxå ;-) Mitt mål är att oxå bli lite duktig men det måste ske med små steg.

Blir det kopiösa mängder på lördagarna ist?

Postat av: Ellen

Jaa..det blir hur mycket som helst på lördagarna :-)
Fast det går sakta neråt i alla fall...

2006-08-25 @ 17:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback