Insomnia de Luxe

Insomnia de Luxe

Gissa vem som inte somnat än? Jag. Jag kan inte somna alls. Huvudet och halsen är full av snor (eller rinnig hjärna. Ser inte skillnad på det), rösten är borthostad och man skulle ju kunna tänka sig att kroppen ville sova bort eländet. Men icke. Nu är klockan kvart i tio och jag funderar på att göra mitt sjuttioelfte försök att ge mig hän åt drömmens värld.

Tur det är semester.Gah!!!

Gah!!!

Jag har fått bladlöss på min fina, blomstrande balkong!!! Åhh!!! Vad äckligt!!! Det kryper i kroppen på mig, trots att jag vet att de är vegetarianer. Jag har blandat såpavatten och sprutat på dem så jag hoppashoppashoppas att de inte finns mer om ett litet tag. Men fan vad äckligt!! Stora klasar av läskiga kryp.

Jag hatar naturen! Asfaltera skiten och gräv en pool!

Gnöööh

Det är varmt. Precis överallt är det varmt. Och jag ska köra till Linköping ikväll. Och jag har ingen AC.

Tragiskt

Tragiskt

Jag har nog haft världens sorligaste dröm.

Det var ett troll som kastade en förbannelse på mig. Han sa att jag aldrig skulle få några barn, bara missfall. Om jag lyckades med en hel hög med omöjliga uppdrag (ett var att dricka upp et midjehögt krus med mjöd utan att spilla. Kruset hade dessutom ett tallrikstort hål i botten...) så kunde jag kanske häva förbannelsen...

Hu. Det var nog ett olyckotroll.

Bålrök

Hur lång tid tar det innan håret slutar lukta majbrasa? Tvättat det två gånger och fortfarande luktar man skog och mygg och barr och kottar och rök. Men jag har haft riktigt roligt. Nu återstår bara att packa upp prylarna i hallen. De är blöta sen i förrgår när ett oväntat värmeåskväder överraskade oss.

Men först ska jag gå och handla frukost.