tabbe...

Har hemtenta nu som ska vara klar nästa måndag, men i o m att vi ska iväg till Blekinge i helgen tänkte jag vara färdig redan på torsdag. MEN jag saknar - minst - en bok för att kunna börja skriva...fan, fan, fan som Thåström säger... Försöker jaga rätt på en, men det är inte lätt... Har jag inte fått tag på den tills imorn, köper jag en ny för dyra pengs.

Skit också.

...och jag kan inte röra mig längre...

Snälla, amputera min rygg... Jag har sån träningsvärk att jag inte vet var jag ska ta vägen. Fast det är väl ett bra tecken att jag har träningsvärk i precis hela kroppen, då har jag tränat bra. Eller nåt.

Får ta mig dit imorn också. Nu jävlar ska det bli ordning. Först träna, sedan skriva hemtenta och bli klar under helgen! Shit, vad jag är ambitiös! Sen ska jag ha en veckas ledigt.

Hälsokost

Äntligen har jag masat mitt (inte fullt lika feta) arsle (som förut) till gymmet och lyft vikter och sprungit och rott och crosstrainat och lyft ännu mera vikter. Det känns asskönt. Nu ska jag till McDonalds.

En dålig dag..

En dålig dag..
Så är det idag..

Vinter-Ellen

Vinter-Ellen
Jomen, det är jag.

Ebba von Sydow

Jag tänkte göra en Ebba och berätta vad jag hade på mig när jag cyklade till biblioteket igår:

Hipsters och BH från H&M. Tjocka strumpbyxor från samma ställe. Ett längre linne (grönt) från Rowells, Tunnare stickad tröja (vit) från Wear it, bruna manchesterbyxor från Bik Bok, En lång, varm röd stickad tröja, även den från Bik Bok, tjocka yllesockar freån okänt ställe, jacka från Oslo, halsduk från en kompis, mössa från indiska, vantar från svärmor, näbbstövlar som en gång var mammas.

Det ironiska är att det hela tog MAX 20 minuter, sen var jag hemma igen. Har inte haft så mycket kläder på mig på hela vintern, trots att det varit avsevärt mycket kallare än igår.

Ska hem till päronen nästa helg. Det ska bli...intressant... Men jag måste plocka med mig lite skidkläder inför resan vi ska ut på till påsk. Hoppas bara snön ligger kvar...

Kameran!

Kameran!
Ska nog baka lite ikväll. Det är ju lördag imorn och jag har inte ätit godis sen i förrgår! Det är ett liiiiitet steg mot avsockring i a f. Dessutom måste man ha lördagsgodis.
Fast denna gången ska jag lägga bakplåtspapper i botten så det inte blir en mockaruteram..

Vi är förresten med kamera! En sån som går att filma med (bl a ). Kostade massor, men vi ansåg att det var värt det. Det är ju en investering inför framtiden! (Titta upp för att se bild!)

Måste gå en sväng till skolan och lämna tillbaka en bok...men förkylningen ha mig i sitt grepp och jag har verkligen ingen ork alls.

Läget är förkylt.

Nu är det klippt. Inte bara mitt hår (för det åkte av!), men nu blir jag sjuuuuk! Är snorig och astrött och sorterade typ Mount Everest-tvätthögen och pulsen blev aphög. Sitter framför datorn och försöker lugna ner mig. Men tvätten måstemåste tas omhand eftersom den snart myndighetsförklarar sig själv och går ut på stan och tar en öl...

Måste ta mig till affären och köpa mjölk och sköljmedel. Typ nu. Ciao.

*Dubbelsuck*

Jag är så trött...har traskat omkring på chokladfestival tillsammans med hela världen kändes det som och sedan fikat huuuur länge som helst och sedan ätit huuuur mycket som helst och nu är jag trött.

Jag har dessutom inte sovit inatt eftersom karln jag råkar bo ihop med är förkyld och snarkig.

Imorn ska jag på chokladfestival igen och handla det som inte införskaffades idag, sen ska jag plugga och sedan hem till Jossan på fika. Och om jag är snäll blir det oscarsgalan. Fast jag tror den inspelade versionen sitter bättre..har föreläsning och sånt shit på måndag, så då tror jag inte att jag orkar.

Nä, nu ska jag vara astråkig och gå och lägga mig, trots att klockan bara är elva en lördagskväll.

Ciao.

*suck*

Så går det när man försöker vara hemlig... man deletar lite cookies, internet temporary files och se vad som händer; alla nicks och lösenord försvinner. Det tog typ en halvtimme att lista ut vad jag hade för lösen till bloggen. Egenligen borde jag skriva ut den här så jag inte glömmer bort det...vad kan hända, förresten?

Om typ tjugo minuter ska jag iväg på sånglektion. Måste hinna skaffa en blomma innan dess. Och kanske käka lite? Vilken tur att jag inte har ätit upp dagens matsäck. Mina nio timmar gamla leverpastejmackor kommer nog att sitta som en smäck i lilla maggen... Eller vänta, nä.

Nåja, off I go.

Peace.