Sångfågel

*kvitter*

Första storbandsrepet är genomfört! Det gick bra, helt ok. Nu ska här pluggas låtar!
De var skitduktiga och jag blev grymt impad och inte så lite stolt över att få vara med :-)

Jag är en mallgroda.


S?ngf?gel

Åh...

Bara en ynka halv sida kvar. Och om sex timmar sitter jag och skriver en annan tenta. Jag börjar bli sliten nu.

Och jag borde definitivt inte sitta här och blogga, utan skriva klart den där sista ynka halva sidan och skutta glatt till sängs. Tss.

Nattvrak

Jag längtar till morgondagen, runt 12.30-tiden. Då är tentorna avklarade och jag kan luta mig tillbaka och dra en djuuup lättnadens suck, tassa in i mjukisbyxorna, dra täcket över huvudet och sova. Läääänge. Sen ska jag dricka öl och lyssna på jazz.

Tre av fyra sidor är avklarade. Bara sista rycket nu. Heja!

Skrivaskrivaskriva

Tentatentatenta...

Det går slött nu. Det är konstigt att en fyrasidorstenta känns bra mycket jobbigare än en åttasidors. Och imorn har jag salstenta. Den ska jag också hinna repetera lite på. Fast där är jag hyfsat säker i alla fall.

Nattvak

När ändå min dygnsrytm är rubbad intill oigenkännelighet (vilket inte sommartidsomställningen hjälpte till att få någon ordning på) passar jag på att sitta uppe och skriva klart en hemtenta som ska vara klar på onsdag eftermiddag. Jag känner mig ohyggligt duktig som disponerar min tid!

Ikväll har vi även fått se lägenheten som vi ska bo i. Den var bra mycket fräschare än vad vi förväntade, större vardagsrum än vad vi trodde också. Enda kruxet är det långsmala köket. Ska man skaffa ett vägghängt bord? Eller kanske ett klaffbord? Hela huvet fylls av inredningsfrågor när det egentligen borde innehålla och avhandla språkliga färdigheter och annat matnyttigt...

Och på tal om mat, vi skulle ätit våfflor idag; karln hade köpt färdig våffelsmet, god sylt och grädde men hade glömt att våffeljärnet var utlånat. Lite snopet. Å andra sidan, när skulle vi orka äta våfflor? Hela dagen har gått i småätandets tecken med druvor och mackor och fika och pizza och lite glass på det. Haha, vågen kommer att försöka krypa in under badkaret för att komma undan mig och mina extrakilon!

Nån dag ska jag bli duktig, äta ordentligt och ge mig ut i motionsspåret.

Kravmärkt

Någon gång ska jag skaffa mig en normal dygnsrytm.

Det är inte första gången denna veckan man sitter uppe till halvfyra och ugglar. Är inte trött, så att gå och lägga sig känns rätt meningslöst. Jag har inga (seriösa) tider att passa imorn. Ska bara lämna karln på jobbet vid elva eller tolv, köpa kattmat och hårfärg, fylla kyl och frys och sen på kvällen se en kompis som ska spela och sjunga. Lite soft fredag, sådär.

Just det, jag ska ju skriva hemtenta imorn...den hade jag glömt. Eller förträngt.

Nä, om man ska ta sig en macka och sen se om man kan krypa ner intill en trött katt, kanske? Försöka duger.

Förändringar

Nu börjar det röra på sig.

Vi tackade ja till studenttvåan på bottenplan utan att ha sett den. Det ska nog inte vara några problem. Trivs vi inte kan vi flytta inom kort för jag har typ hur många bostadsköpoäng som helst och kan få en ny lägenhet tämligen snabbt. Han ska börja plugga igen, vi ska rensa upp i ekonomin så alla onödiga räkningar försvinner. Bilen ska säljas och lite nya möbler ska införskaffas. Två cyklar börjar leta sig upp till toppen av önskelistan.

Det blir lite som att börja om på nytt. Me like.

Nice bajs!

10 godkända omtentapoäng rasslade in i inkorgen idag! Yey!

Dagen kunde nog inte börja bättre.

Skryt!

Jag har blivit headhuntad! Lilla jag, som egentligen inte sjungit värst mycket utan bara låtit musiken ligga där i bakgrunden som en ljudmatta att plocka fram vid högtidligare tillfällen, ska nu sjunga med ett band. Ett storband. Ett jazzband! Jag har inte ens frågat, utan de frågade mig! Det är helt galet. Och nu kan jag inte låta bli att berätta det för alla jag känner! Jag skulle vilja skrika ut det, använda en megafon och spamma hela välden, så stolt är jag!

Weeeee!!

Sen är det snart dags att flytta igen. Till sommaren går flyttlasset till en studenttvåa till en annan del av stan, då karln jag råkar bo ihop med (nåja, råkar och råkar. Jag trivs rätt bra med honom för tiden) ska börja plugga igen. Katterna blir nog nöjda också. Visserligen mindre inneyta, fast långa avstånd till farliga bilvägar innebär att de antagligen ska få börja gå ute. Det här blir ju kanoners! Det är min tur nu, vinden har vänt.

Nu väntar jag bara på besked om huruvida jag klarade de där tentorna.

Jag hade rätt

Det blev en lång natt. Jag har inte sovit än...
Men tentan blev klar och ska bara lämnas in. Hela två timmar till godo...marginalerna krymper.

Och jag kan inte tänka längre.

Ännu en lång natt

Japps, en ny lång natt kommer det att bli. Den pågående tentan skrivs i snigelfart, så jag får nog sitta uppe i natt och skriva. Det suger.

Nåja, våren är kommen. Fåglarna kvittrar och retar katterna till vansinne. Det är lite roligt. Dessutom dricker jag julte.

Nä, back to basics och min nya vän Broady med sitt kapitalbegrepp och utbildningssociologi. Häpp.

Just det, jag fick en liten roll i Spex-SM. Wohoo! Mycket cred och lite göra. Det är bra fördelning!

Då var man här igen...

Nytt skådisprov är avlagt och man väntar bara på att regissören ska höra av sig.

Iiiih!

Jag tyckte jag hörde min egen röst i bakhuvudet som sa "aldrig mer, det är för jobbigt!" men den överröstades av ett ego som aldrig tycks bli för stort ;-)

Och vemfan vill väl inte vara med i SM om chansen ges?