Muntert

Muntert
Nja.

Fatta hur lite det finns att göra hos mina päron? Bara skogs-tv (om man bortser från tusen tyska och tre-fyra norska kanaler) och då endast EN tv och här är det störst först som gäller. Jag ligger i underläge mot tvåmeter paps. Tacka högre makter för adsl:et som införskaffades för något år sedan. Utan detta vore jag förtappad, borttappad. Lost, helt enkelt.

Nä, nu måste jag gå i säng. Får visserligen lite sovmorgon imorn, helt till kl 06.45. Helt sjukt vad länge jag får sova. *mutter


Jaaa!!

Jaaa!!

Jag blev skådis igen!!! Weee!!!


Shit.

Jag spricker av nyfikenhet!

Varför utsätter man sig för sånt? Åh, denna väntan.

Gåggel?!?

Hur uttalar resten av världen sökmotorn Google? Jo, förhoppningsvis gougel (typ...). Min föreläsare sa konsekvent, genom hela föreläsningen "gåggel"! Som en fraggel ungefär.
Jag undrade först vad i hela friden han menade, men när han skrev det på tavlan klarnade det.


Helt sjukt, för att citera Grynet.Sol och sommar och sån skit.

Sol och sommar och sån skit.
Kanske dags att uppdatera lite. Solen skiner, gräset lockar (till skillnad från studierna), benen är insmorda med brun-utan-sol. Eller som det snarare är: gul-utan-sol. Men jag lovar, det behövs. Folk blir snöblinda av färgen på min lekamen. Så ett tunt, tunt lager BUS, utblandat med bodylotion gör att jag räknas till de levande igen.


Ska till Örebro på turné till helgen, massa rep i veckan + två tentor, ett grupparbete samt en labb som måste fixas. Sen ska ett synopsis göras till uppsatsen och sen ska jag börja jobba. Wee. Eller nåt.

Vi har fått en inneboende. Så nu börjar vi alla på "E" här i lägenheten, två av oss har samma initialer. Det är lite irriterande när vi ska spela spel, annars funkar det.