Pengar.

Pengar.
*dansar och skuttar och sjunger* Jag får pengar från CSN! Yey! Trodde jag skulle behöva skriva personligt brev och grejer, men jag hade visst klarat av med än jag trodde...Så på tisdag, då är jag rik igen.

Träningen går för övrigt bra. Kosten också, även om jag drack öl i onsdags och igår delades en pizza. Vikten går i a f lite neråt. Låååångsamt, lååååångsamt.

Jag har ju dessutom börjat skolan igen. Lärarprogrammet verkar bra. Mycket att göra, men det är kul och intressant. Nu ska jag bara klara av den allra sista hemtentan som jag vill göra för att kunna tillgodoräkna mig ett gäng poäng.

Så, ja. Nu är ni up-to-date.


Förbjuden frukt?

Jag måstemåste skriva färdigt en tenta innan måndag och jag kommer fan ingen vart... Den är lång och seg och omständlig och litteraturen innehåller långa, krångliga, engelska meningar som vid översättning bara blir ännu konstigare. Och inte nog med det, jag kommer antagligen att missa en hel dag eftersom jag har nåt PR-jippo jag lovade bort mig i ett ogenomtänkt ögonblick.

Det är lite synd om mig. Men i helgen, då ska det banne mig skrivas klart en hemtenta om chambrifolkets liv och leverne och deras förhållande till pengar med Simmels teorier som jämförelse.

Vi (jag och den däringa karln jag bor ihop med) har dessutom slutat äta godis och skräpmat (på vardagarna. Vi lever numera för lördagar) och har börjat träna tillsammans. Det är lite spännande. Och tråkigt nu när man inte har annat att tröstäta än äpplen nu i tentaperioden. Ikväll hade vi sånt sockersug att vi öppet diskuterade hur mycket vi ville ha chokladmousse och vispgrädde. Men vi är ståndaktiga! Yeah!


TentaångestBiobesökaren från helvetet

Vi tittade på Pirates häromsistone (Jag vet, vi är nog de sista i världen som ser den.) och hamnade på samma rad som en tjej som verkade vara biobesökarnas mardröm. Hon förde en egen dialog mot filmens skådespelare i stil med "vad ska du göra nu då?" och "ojsan, det var väl dumt". Höll på att bli tokig och hyschade ett par gånger till Emils stora förtjusning.

Det kryper fortfarande i kroppen när jag tänker på brudjäveln.