Jag hatar barn

Hade praktik i min förstaklass idag. Innan tiorasten fick jag höra: "Fröken, har du en bebis i din mage?" och "är du 54 år gammal?".

Dags för hårdbantning och botox.

Oh mörker...

Jag cyklade till skolan imorse. Första dagen på kursen, fem grader utomhus. "Här behövs ingen mössa!" konstaterade jag glatt. Då blir frisyren också glad. När jag sedan, två timmar senare, cyklade hemåt för att äta lunch var det inga fem grader längre. Då var det kallt om nosen och massa motvind. Strax innanför dörren blev det beckmörkt ute och jag var tvungen att tända lampor för att kunna se något. Strax efter det började det hagla... Det får bli mössa på e m. Fan.

Kursstart

Imorn börjar två nya kurser. Jag har förberett mig och ska för en gångs skull försöka ligga i fas med kurslitteraturen och allt sånt. Får se hur länge det håller  ;-)

Jag lever och mår bra. Och har dessutom gått ner två kg. Bort med socker och fika och ta inte om. Lätt som en plätt!
Snart ska vi dessutom börja träna. Hoppas att man hittar nåt som är kul.

Nu så.

Jag har gått ett tag och funderat över vad jag skulle skriva i bloggen. Har haft skrivkramp, skulle man kunna säga. Man känner sig lite smårutten när man smyger in och läser andra, mer produktiva bloggare utan att kunna motprestera. Men nu är jag igång igen.

Jul och nyår swischade förbi, några dagar hos mina päron och några hos sambons. Innan vi visste ordet av det, var vi tillbaka i Lkp och det var dags att skriva tentor och essäer och fixa studiemedel och köpa toapapper och andra vardagstråkiga bestyr.

Jag har funderat över vad 2008 kommer att innebära. Jag fyller 27... det är dags att bli vuxen, sådär på riktigt. Alltså ska jag avsluta min utbildning, förhoppningsvis är jag klar redan i oktober. Fatta hur mycket jag kommer att fira då! Fram med skumpan, baby. (vuxen var ordet, sa Bull...)

Tills dess ska vi väl ha flyttat igen. Vi känner att vi nog behöver något större, även om det är skönt att inte ha så många ställen att skräpa ner på. Vi har sneglat på Ryd igen, men det tar emot att flytta tillbaka. Det ryktas om att det finns en studenttrea på 80 kvm i innerstan. Undrar vem man ska sälja sin själ till för att få den... I övrigt är det ont om studentlägenheter med riktiga kök.

Vidare hoppas jag att 2008 medför många spelningar och tillfällen att utvecklas musikaliskt.

Och sen ska jag gå ner lite i vikt... men det är å andra sidan inget nytt för 2008. Men nu är vi två om saken, då sambons snusslutande resulterade i en något förändrad ämnesomsättning. Det är skönt att inte vara ensam om att försöka tänka på kosten och masa sig iväg till gymmet. Jag satsar på att gå ner fem kg till sommaren och sedan fem kg till fram till nästa jul. Det blir lagom.

I övrigt hoppas jag att 2008 blir ett år man kommer att minnas av positiva skäl. Nu ska jag sluta vara så jäkla pretantiös och fortsätta skriva skräpbloggar om ingenting :-)