Hemma en skvätt.

Efter en och en halv veckas kuskande i öster- och nordvästled tumlar jag in genom dörren till den där karln jag råkar bo ihop med. En natt hemmavid, sedan är det dags för avfärd söderut igen.

Lettland var helt fantastiskt med en magisk kvällsspelning med hur många som helst i publiken och allt bara stämde.

Lajvet var helt ok, men för kort. Jag känner mig inte färdiglajvad. Jag har dessutom just nu duschat ordentligt och upptäckt alla småsår och stickor man har i händerna. I skogen bryr man sig inte men nu, trött, mätt och lycklig gör alla små fjantsår jätteont.

Det kanske kommer en mer utförlig beskrivning av bägge resmålen, men just nu hägrar sängen...

Det hopar upp sig..

En gång för länge sedan tänkte jag inte planera in något som helst under sommarlovet.

hahahahahahahahahahahahahahaha.


Det börjar hopa upp sig. Jag tror jag kan räkna de nätter jag sovit och kommer att sova i min egen säng på fingrarna (kanske måste jag använda tårna också, men mer än så kommer det nog inte att bli). Men jag räknar med att detta kommer att bli en kanonsommar, rent upplevelsemässigt. Lettlandsresa, ut i skogen och fjanta sig med likasinnade, sistaminutenchartermedbarndomsvän, ut på havet med svärpäronens nybåt... Det enda jag skulle kunna klaga på är bristen på utomhusbadande denna sommaren. Hittills har jag inte badat en enda gång vilket borde vara någon sorts bottenrekord för min del. Jag brukar slänga mig i plurret lagom vid påsk och komma upp lagom till allhelgona (nåja) i vanliga fall. Kanske börjar man kruka till sig. Kanske bor man för jävla långt bort från en badplats.

Nåja, det lär bli ändring på det om någon veckas tid. Då finns det bara ett sätt att hålla sig ren... Iiiih.

Jävla anda...

Andan föll över mig. Först tvättades kläder. Sedan skrubbades badrummet (noggrant, noggrant) och gamla badrumsprylar sorterades och slängdes. Därefter rensades garderoberna. När allt låg utslängt över hela vardagsrumsgolvet försvann andan, lika hastigt som den kom.

Nåja, det finns glass i frysen.

Sommartönt

Jag har gått de senaste två dagarna med ett fånleende på läpparna. Grisen (katten) kom hem, jag har sommarlov sådär på riktigt, jag vet vad jag ska göra till hösten, det luktar fuktig skog och nyklippt gräs när jag kör hem om kvällarna, kylen är full av öl, jag har en rätt så fantastisk karl, sängen är nybäddad, jag har vänner som bryr sig om mig, jag ska uppträda för en massa folk utomlands, jag har lite pengar på kontot och goda framtidsplaner. Jag har dessutom kommit in på tre av fyra sökta kurser.

Jag börjar få hybris.

Fjantkatt

Hon dök upp efter tre dagar som om inget hade hänt.

Skitkatt. Du skrämde matte.

Min katt är borta...

Min Lisen, min Gris, min Lease-Grease, gick hemifrån i lördagskväll och har sedan dess inte kommit hem. Mitt hjärta värker...

Tänder

Jag har begåvats med starka tänder. Jag har haft sammanlagt 3 hål (vilka lagats utan bedövning) och i veckan var det återigen dags att kontrollera tänderna hos min tandläkare. Han kastade ett getöga på röntgenbilderna, petade lite förstrött på någon tand med metallpinnen och sa att det såg fint ut. Inga tecken på hål, ingen tandsten, inget ingenting.
Tyvärr har jag sjukt trångt i munnen; har dragit ut fyra tänder och det är fortfarande för lite plats. Sen visomständerna kom upp har det blivit ännu trängre och en framtand har flyttat på sig. Nåja, det tillför karaktär, inbillar jag mig. Kanske ska man fixa till det när jag blir rik.

Helgen ska förörvrigt tillbringas på poolside (det är inget vatten i poolen) med en öl i handen. Fint väder är också beställt.