Ny sambo...

Enligt hitta.se har jag en helt annan sambo än den jag har. Efter att vi (jag och min riktige sambo) bytte telefonnummer för att slippa fulla, taxiönskande göteborgare blev, enligt hitta.se, min nya sambo någon vid namn Albin. Denna Albin bor i en annan del av stan, och så var det ett tag, ända tills hitta.se flyttade mig till hans adress. Så nu har jag försökt få fitta.se att förstå att jag inte vill bo med Albin, utan med Emil istället, och samtidigt har jag försökt få Emil.se att förstå att jag vill bo med honom och att jag inte känner någon Albin.


Hållös

Var hos tandläkaren idag för första gången på två år. Inga hål! Yey! Duktiga jag.

Samma gamla visa.

Nu bloggar jag igen, fast jag borde skriva kursuppgift. Den är redan typ tio veckor sen, men jag hade satt upp som mål att bli klar med den idag i o m att jag ändå inte jobbar. Fast det är svårt att komma igång...

Förkylningen utveckas, nu sitter den bara i näsan och rösten. Sången låter kass, intoneringen suger och jag måste hosta mellan varje fras, så jag lyssnar på inspelningar av låtarna jag ska kunna istället. Lite passiv inlärning, s a s.

Och som sagt...jag borde skriva.

Förkylt

En veckas förskolejobb klart och jag är förkyld. Vad annars skulle man kunna tänka sig när alla ungar hostar och nyser på en. Det kliar rejält i halsen och hjärnan rinner ut ur näsan. Fast det är kul att jobba. Känns också lite befriande att vara helt ledig när man kommer hem. Att bara slänga upp benen på soffan och slötitta på tv en stund utan att behöva tänka på all kurslitt man borde läsa.

Utöver att ta hand om snoriga barn har jag varit lite hjälte. Eller, nåja. Småhjältig var jag nog. En kille hade råkat svimma på busshållplatsen när jag klev av och jag hjälpte honom att ringa föräldrar och lite sånt. Det var faktist mest trevligt. De ä int' klokt vad trevliga ungdomarna är nuförtiden.

Nä, om man ska pallra sig i bingen. Det är en lång dag imorgon också.

Peace out.

Längtans blåa...lampa...?

Flytten är avklarad och allt har gått bra och jag är tacksam över att vi har vänner som hjälper till att flytta och jag har sjukt ont i kroppen och ena armen är lite svullen och långtån på vänsterfoten slog jag i fåtöljen så det kom blod och det är lovat sommarvärme och det är skönt och telefonen har inte blivit inkopplad än och ingen svarar när man skickar mail till supporten och min b-uppsats är klar snart, det är bara opponeringen kvar och nya soffan är snygg fast lite stor för rummet vi har ingen gardinstång lång nog för ena fönstret och är den tillräckligt lång är den antingen för tung eller har fel fäste och internet kom igång utan problem i nya lägenheten och jag har ätit ben & jerrys-glass...och... ja. Sådärja.

Skulle dammtorka en blå taklampa alldeles nyss. Plötsligt lossnade färgen där jag försiktigt torkat med en lätt fuktad trasa... Då var det ingen återvändo. Jag torkade helt enkelt bort all färg, så nu har jag en snygg vit lampa istället. Allt ska visst bli vitt i den här lägenheten. Vi funderar på att införskaffa vita gardiner också.

Sova, var det.