Stressmage

Har halsbränna in absurdum. Har försökt proppa i mig gaviscon men det verkar inte hjälpa särskilt nämnvärt...blä för stress.

Jag sitter förresten och är lite duktig och pluggar, men det går trögt. Det är något med boken som gör att man liksom inte KAN sätta sig ner med den, även om den är intressant. Men det är väl så, att just nu vill man bara fortsätta leva sitt skådespelarliv med ett extra liv i sminklogen, hos sångpedagogen, på scen, med orkestern...*suck* Bara två föreställningar kvar i ordinarie föreställningsperiod. Jag hade kunnat pyssla med det här jämt. Men, men. Vi ska ut på turné till våren, det får trösta mig lite.

*suck* Snart är det final i curling, det ska följas.

Så här gick det!

Så här gick det!

Jomen, jag till vänster.

Jag är den med all päls i fejan.. Jag förstår verkligen män med ansiktsbehåring. Man kan ju uttrycka vad man tänker med mustachen, jöh! Det är askul.

Änyways, premiären gick bra. Vi har fått blandade recentioner, men jag föredrar att läsa de som enbart är positiva ;-) Och nu blir det bara ännu bättre! Shit, vad bra vi kommer att  vara inför sista!!

Fast jag börjar känna mig förkyld. Något ligger i halsen och lurar, kroppen känns seg och trött. Men det får ordna sig; om inte annat så med mängder av panodil, koffeintabletter, nässpray och naturläkemedel mot förkylning.

Nä nu är det snart dags att knyta ihop påsen, slänga sig i bingen, säga tack och godnatt. Ska bara städa lite först. Vi får ju typ gäster imorn. Yey!

Genrep

Jag är nervös...Kunde inte somna igår och det pirrar i magen och tankarn går inte att samla.

Måste köpa Corren, vi är visst med idag. Fast jag måste sova eftersom det blir en låååång dag. Ska bara checka av lite att grejer från min todo-lista.

Just det, glöm inte att kolla in östnytt idag 19.10 på tvåan.

OMG, nu dödar katterna varandra. GTG.

Mina aldeles egna ovanor

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.


1. Jag tänker på mitt utseende typ jämt. Jag är helt sjukt utseendefixerad.

2. Jag är otroligt slarvig. Jag bara KAN inte lägga saker på rätt plats...

3. Är en sista-minuten-människa ut i fingertopparna.

4. Världens sämsta självdiciplin

5. Slarvar med ekonomin...hu...Jag känner typ ingen som bloggar ;-)

Hair och där.

Jag funderar på att klippa mig. Fast när jag säger det högt får jag grav ångest och säger "f'låt, f'låt, f'låt" till mina långa, röda lockar. Jag har aldrig haft så långt hår som jag har nu, och i somras var det någon som med beundrade blickar sa att jag hade "drömhår"...  Och jag ville ju se hur långt det skulle kunna bli...och låter jag det växa till sommaren är det nästan nere i svanken på mig...

*viskar* men samtidigt är jag trött på skiten och vill ha en tuff, rufsig frisyr i någon rolig färg och hur kul är det att försöka färga ett halvmeterlångt hår? Fatta hur många förpackningar färg det går åt?!

*pratar normalhögt igen* Men jag måste i alla fall vänta med något beslutsfattande till efter föreställningsperioden, så jag kanske har en chans att vänja mig vid tanken.

Eller så låter jag helt sonika bli. Eller går till frisören och klipper mig i en lång, snyggare frisyr och färgar ändå allt mitt långa hår.